Sait Faik Abasıyanık Burgazada’da anılacak

featured

Sait Faik Abasıyanık Burgazada’da anılacak. Türkiye’nin en önemli şair ve öykücülerinden biri olan Sait Faik Abasıyanık, 68 yıl önce vefat ettiği Burgazada’da anılacak.

Türkiye Yazarlar Sendikası ve  Ada Dostları Derneği tarafından düzenlenecek olan etkinlik 15 Mayıs saat 12:00’da Sait Faik Abasıyanık’ın Burgazada’da bulunan heykelinin önünde bir anma töreni düzenlenecek. Anma törenin ardından Sait Faik Abasıyank’ın müzesi ziyaret edilecek.

Gerçekleşen müze ziyaretinin ardından saat 13:00’da Burgazada Cennet Bahçesi’nde Gülsen Tuncer’in sunuculuğunda gerçekleştirilecek olan etkinlikte, Sait Faik ve öykücülüğü konulu bir panelle birlikte öykü ve şiirlerinden örnekler sunulacak. 

Nalan Çelik, Ruken Kızıler, Adil İzci, Zeki Çoşkun gibi birçok yazar ve Sait Faik’i seven okurlarının yer alacağı, gün boyu sürecek olan kır etkinliğinde katılımcılar Sait Faik’le ilgili düşünce ve anılarını dile getiren konuşmalar yapacak.

Gökhan İlhan ve Selda Yıldız’ında Anma Programını Yakından Takip Etmesi Bekleniyor

15 Mayıs Pazar günü Burgazada’da gerçekleşmesi beklenen Sait Faik Abasıyanık Anma programını SabitHaber Genel Yayın Yönetmeni Gökhan İlhan ve SabitHaber Yazarı ve Eleştirmen Selda Yıldız’ında yakından takip etmesi bekleniyor.

Sait Faik Abasıyanık Burgazada'da anılacak

Daha fazla haber için : www.sabithaber.com

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sait Faik Abasıyanık Burgazada’da anılacak