Şaka Yaptım Diyen Motosiklet Magandası İki Can Aldı

Şaka Yaptım Diyen Motosiklet Magandası İki Can Aldı

İstanbul Arnavutköy’de meydana gelen trafik kazasında, tanımadığı bir motosiklet sürücüsünü ve arkadaşını taciz eden bir maganda, iki gencin ölümüne neden oldu. Kaza, 13 Ağustos Cumartesi günü Pirinççi köyünde yaşandı.

Kazanın sebebi olan Berkant Keskin (23), Murat Vermez (23) yönetimindeki motosiklete arkadan yaklaşarak sağından geçmeye çalıştı. Bu sırada motosikletin dengesini bozan Keskin, Vermez ve arkadaşı Nazlıcan Yolcu’yu (22) yola savurdu. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Vermez ve Yolcu, kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetti.

Kazadan sonra gözaltına alınan Keskin, emniyette verdiği ifadede pişkin bir tavır sergiledi. “Ben biraz şımarığım, şaka yapıyordum.” diyen Keskin, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Keskin’in sosyal medya hesabında da “şımarık” olduğunu yazdığı ortaya çıktı.

Kazada ölen gençlerin yakınları ve arkadaşları ise büyük üzüntü yaşadı. Vermez’in Giresun Alucralı olduğu, cenazesinin İstanbul’da defnedildiği öğrenildi. Yolcu’nun ise İstanbul Üniversitesi’nde okuduğu belirtildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şaka Yaptım Diyen Motosiklet Magandası İki Can Aldı