• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Sakarya’da Meydana Gelen Havai Fişek Faciasından Sonra Ekrem İmamoğlu’ndan Flaş Karar

featured

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sakarya’da meydana gelen iki ayrı patlamada 10 kişinin hayatını kaybettiği facialar sonrası artık İstanbul’da havai fişek kullanmayacaklarını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sakarya’da meydana gelen patlamanın ardından havai fişek kullanmayacaklarını açıkladı.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Twitter hesabında şunları yazdı: “Az önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile konuştum ‘Bundan sonra havai fişek görünce aklımıza Sakarya gelecek. Öyle bir acı ki bu hiç kimsenin görmek isteyeceğini de sanmıyorum. Bizim için de bitmiştir. Artık İstanbul’da kullanmayacağız” dedi.

FARKLI BELEDİYELERDEN YASAKLAMA GELDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Edirne Belediyesi etkinliklerinde havai fişek kullanmama kararı aldı. Datça Belediyesi, Fındıklı Belediyesi, Atakum Belediyesi, Küçükçekmece Belediyesi ve Bakırköy Belediyesi ilçe genelinde havai fişek kullanımının yasaklandığını duyurdu.NE OLMUŞTU?Sakarya’nın Taşkısığı bölgesinde, 3 Temmuz’da 7 kişinin öldüğü fabrika faciasında patlamayan havai fişekler ile diğer patlayıcıların imha edilmek üzere yüklendiği kamyonda patlama meydana geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2’si patlayıcı madde imha timinden 3 jandarma personelinin şehit olduğunu açıkladı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sakarya’da Meydana Gelen Havai Fişek Faciasından Sonra Ekrem İmamoğlu’ndan Flaş Karar