Salak Milyoner filmi nerede çekildi? Salak Milyoner filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Salak Milyoner filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Salak Milyoner nerede çekildi, Salak Milyoner filmi oyuncuları kimler, Salak Milyoner nerede çekilmiştir, Salak Milyoner filmi konusu ne? İşte Salak Milyoner hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Salak Milyoner filmi oyuncuları

Ertem Eğilmez yönetmenliğinde çekilen Salak Milyoner filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Hulusi Kentmen, Metin Akpınar, Adile Naşit, Zeki Alasya…

Salak Milyoner konusu

Salak Milyoner konusu Ölmeden önce çocuklarına gizli bir hazineleri olduğunu açıklayan baba, bu dört kardeşi Kayseri’den İstanbul’a uzanan bir maceraya sürükler. Bu dört kardeş hazineyi bulma umutlarıyla, sadece adını bildikleri İstanbul’a doğru yola çıkarlar. İstanbul’a vardıklarında şehir yaşamının farklı zorluklarına tanık olmaları fazla sürmez. Ellerindeki basit harita rehberliğinde hazineyi arayan kardeşlerin başı polisle derde girdiğinde, gazetelere manşet olurlar. Gazetelerde kocalarına rastlayan kadınlar da birleşip İstanbul’a geldiğinde, hazineyi aramaya sekiz kişi olarak devam ederler. Ancak bu, hazinenin üzerindeki sır perdesini aralamaya yetecek midir?Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Ertem Eğilmez tarafından çekilen film, Hulusi Kentmen, Metin Akpınar, Zeki Alasya ve Adile Naşit gibi isimlerden oluşan güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Salak Milyoner filmi nerede çekildi?
Salak Milyoner filmi için sözlükte neler dediler?
Salak Milyoner hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
bu filmdeki komiser bütün istanbula bakıyordur. misal kahramanlarımız inönü stadında yakalanır aynı komiser, cihangirde yakalanırlar aynı komiser, altunizadeye de aynı komiser bakar.

edit: beyoglu ilce emniyet muduru gibi birsey sanirsam… helm hammerhand uyardi altunizadede sivil olarak karsimiza cikiyormus.

“himmet aga, goç!” repligi benim açımdan türk sinema tarihinin unutulmazları arasındadır. bir de “bir yerde bu kadar cok dumseh olursa orada define bulunamaz” vardır ki onu yeri cok cok ayrıdır.

Salak Milyoner filmi nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Salak Milyoner filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Salak Milyoner filmi nerede çekildi? Salak Milyoner filminin oyuncuları ve konusu.