Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde Genç Öğrenci Yurt Banyosunda Ölü Bulundu

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Genç Öğrenci Yurt Banyosunda Ölü Bulundu

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) yaşanan trajik bir olayda, 18 yaşındaki Elif Coşkun, üniversitenin Kurupelit Kampüsü’nde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) ait Münevver Ayaşlı Kız Öğrenci Yurdu’nun banyosunda ölü olarak bulundu.

Coşkun, üniversitenin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Ağız ve Diş Sağlığı bölümünde birinci sınıf öğrencisiydi. İlk belirlemelere göre, genç öğrenci bornozunun kuşağı ile kendisini asarak yaşamına son vermiş olabilir. Bu durum, Coşkun’un arkadaşları tarafından fark edildikten sonra yurda gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemelerde ortaya çıktı.

Polis ve savcı tarafından yapılan incelemelerin ardından Coşkun’un cansız bedeni, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu üzücü olayın ardından yurtta kalan diğer öğrenciler büyük üzüntü yaşadılar. Çorumlu olan ve bu yıl üniversiteye başlayan Coşkun’un odasında da polis incelemeleri yapıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde Genç Öğrenci Yurt Banyosunda Ölü Bulundu