Şanlıurfa’da Hayvanlarıın Otlatan Çobanı Dövüp Çıplak Halde Görüntülediler

Şanlıurfa'da Hayvanlarıın Otlatan Çobanı Dövüp Çıplak Halde Görüntülediler

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi, Kadı Mahallesi’nde geçen yıl mayıs ayında trajik bir olay yaşandı. Ali S. adlı çoban, beş kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Kendisine uzun namlulu bir tüfekle vurularak yaralanan ve darp edilen Ali S., ağır bir beyin kanaması geçirdi.

“Evden çıkamıyor ve kimsenin yüzüne bakamıyorum. Görüntülerin internet ortamından kaldırılmasını ve bana bunu yaşatan kişilerin yakalanarak cezalandırılmasını istiyorum” diyen Ali S., yaşadığı dehşeti dile getirdi. Saldırı anında çıplak görüntüleri çekilen çoban, bu görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla büyük bir travma yaşadı.

Olayın ardından Ali S., yoğun bakım ünitesinde iki ay süren bir tedavi sürecine girdi. Saldırganlar ise, Ali S.’nin akrabaları ve kardeşleri olduğu belirlenen Mehmet, Şeyhmus, Muhammed, Ali ve Aslan K. olarak tespit edildi. Gözaltına alınan bu kişiler, sorgulamalarda suçlamaları reddettiler ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.

Jandarma tarafından yürütülen soruşturma devam ederken, Ali S.’nin maruz kaldığı bu şiddet olayı ve sonrasında yaşananlar, toplumda büyük bir tepkiyle karşılandı. Ali S., adaletin sağlanmasını ve yaşadıklarının unutulmamasını talep ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şanlıurfa’da Hayvanlarıın Otlatan Çobanı Dövüp Çıplak Halde Görüntülediler