Sarıyer’de Kuryeye Çarpan Yabancı Kadınlar Vatandaşlara Saldırdı

Sarıyer’de Kuryeye Çarpan Yabancı Kadınlar Vatandaşlara Saldırdı

Sarıyer Pınar Mahallesi’nde dün yaşanan bir trafik kazası, ortalığı karıştırdı. Bir otomobilin yasak yerden dönüş yapması sonucu motosikletli bir kuryeye çarpmasıyla meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü ve yanındaki iki kadın, olay yerinden kaçmaya çalıştı. Ancak çevredeki vatandaşlar, bunu engellemek için yolu kapattı. Bunun üzerine otomobilden inen üç kadın, kendilerine engel olan vatandaşlara saldırarak hakaret etti. Olay anı ve sonrasında yaşananlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

Sürücü ve Arkadaşları Kaçmak İstedi, Vatandaşlar Engel Oldu

Kaza, saat 14.00 sularında gerçekleşti. Motosikletiyle seyir halinde olan kurye Atakan Günay, karşı yönden gelen 34 DKB 136 plakalı otomobilin yasak yerden U dönüşü yapmasını fark etti. Çarpışmayı önlemek için ani bir manevra yapan Günay, motosikletinden düşerek yaralandı. Motosikleti de metrelerce sürüklendi.

Kazaya neden olan otomobil sürücüsü ise, yabancı uyruklu bir kadındı. Yanında da iki kadın arkadaşı vardı. Kadın sürücü, olay yerinden uzaklaşmak için otomobiline bindi. Ancak kazayı gören vatandaşlar, bunu fark ederek yolu kapattı. Vatandaşlar, aynı zamanda sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Saldırı ve Hakaret Yağdıran Kadınlar Polis Tarafından Gözaltına Alındı

Yolun kapatılmasıyla kaçamayacağını anlayan kadın sürücü ve arkadaşları, otomobilden indi. Kendilerine engel olan vatandaşlara saldırarak Arapça ve Türkçe karışık hakaretler etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, saldırgan kadınları sakinleştirmeye çalıştı. Yabancı uyruklu oldukları belirlenen üç kadın, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kaza Anı ve Sonrasında Yaşananlar Kamerada

Kazanın nasıl olduğu ve sonrasında yaşananlar ise, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, otomobilin yasak yerden döndüğü ve motosikletin çarpmamak için manevra yaptığı görülüyor. Daha sonra otomobilden inen üç kadının saldırısı ve polisin müdahalesi de görüntülere yansıyor.

Kurye Hastaneye Kaldırıldı

Yaralanan kurye Atakan Günay ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Günay, “Motosikletimle giderken karşı istikametten gelen araç, yasak yerden U dönüşü yaparak kazaya sebebiyet verdi. Yaralandım, o anda etraftaki insanlar beni kaldırdılar. Polisi ve ambulansı aradılar. Aracın sürücüsü kaçmak istedi, önünde durduk. Bana da saldırdı, başka arkadaşlara da saldırdı. Kaçmasına izin vermedik. Daha sonra polisler geldi, kendisini ekip aracına bindirdiler. Ben ambulansla olay yerinden gittim.” dedi.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sarıyer’de Kuryeye Çarpan Yabancı Kadınlar Vatandaşlara Saldırdı