• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Sayıları merakla beklenen, ilgiyle takip edilen Çelebi Dergisi idarehanesine kavuştu

featured

2020 yılının Nisan ayından bu yana yayın hayatına devam eden, okuyucuları tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen ve Türk milliyetçiliği fikrinin önemli yayın organlarından biri haline gelen Çelebi Dergisi, idârehânesini açtığını okuyucularına duyurdu.

Necdet Sevinç, Türk Bayrağı, Türk İstiklâl Savaşı ve Yerel Direnişler, Türkmen Ağası: Dündar Taşer ve Türk Devlet Geleneği dosya konularıyla okuyucunun karşısına çıkan Çelebi; Türk Efsaneleri gibi Türk edebiyatı, kültürü, tarihi ve düşünce dünyasını konu alan dosya konuları hakkında yayın yapacağını bildirdi.

Çelebi Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Şahin konu ile alakalı yaptığı açıklamada: “Tüm gönüldaşlarımızı idârehânemize bekliyoruz. Çelebi Dergisi, Türk’ün vicdanının gür sesidir. Bu pınarlardan Türk’ün kültürü, tarihi, edebiyatı ve düşünce dünyası akmaktadır. İdârehânemize alanında uzman çeşitli hocalarımızı ve araştırmacıları davet edip Çelebi Sohbetleri’ni geleneksel hale getirmek istiyoruz. Gaziantep gastronomi şehri olmakla birlikle Küçük Buhara’dır, Şehri Ayıntabı Cihan’dır. Bu gazi şehir bünyesinde birçok mütefekkir, şair, yazar, diplomat, siyasetçi, sporcu yetiştirmiş; büyük Türk milletine ve Türk devletine hizmet gayesinde atılganlık göstermiştir. Şimdi aynı fikir, imân ve âşk ile Türk milletine hizmet etme yolunda bir yarış içerisindeyiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene!” ifadelerini kullandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sayıları merakla beklenen, ilgiyle takip edilen Çelebi Dergisi idarehanesine kavuştu