Sedat Peker Türkiye’ye Getirilir mi?

featured

Tabi devam eden bir soruşturma ile ilgili kesin bilgilere sahip olmamak ile beraber,

Sedat Peker’in geçmişte sağ kolu olan ve iki yıldan fazladır Youtube üzerinden paylaştığı videolarda cinayet, adam kaçırma ve darp gibi pek çok suç ile ilgili açıklamalar yapan ve itiraflarda da bulunan , ” savcılık çağırır ise şeref namus sözü Türkiye’ye gelip ifade veririm” diyen Ahmet Kürkçü hala ifadeye dahi çağırılmadığına göre aslında sanırım Sedat Peker’in Türkiye’ye getirilmesi pek de istenmiyor gibi.

Ben Sedat Peker’i tanımam, ancak videolarından edindiğim izlenim akıllı bir adam olduğu yönünde.

Kanaatimce yakalanması ya da öldürülmesi halinde basına verilmesi için videolar çekmiş ve bunları çok güvendiği bazı kişilere emanet etmiş olabilir.

Tabii ki bu videolarda çok çok daha üst kademeler ile ilgili ve çok daha vahim iddialar bulunabilir ve bu sebeple de alt kademelerde birileri öldürülmesi için bazı gruplar ile görüşmeler yapsa da bence üst kademeler buna asla izin vermeyecektir.

Bu söylediklerim elbette birer tahmin.

Ancak ben tahminlerimde pek yanılmadığım için söyleyeceğim, Sedat Peker ancak bir anlaşmaya varılır ve teslim olur ise Türkiye’ye getirilir. Haa ona yakaladık getiriyoruz derler o ayrı.

Ama gerçekten alabilecek olsalar ya da alsalar kulağından tuttuk getiriyoruz derler.

Farkı oradan anlayın…

Öldürülmesine ise az önce yukarıda belirttiğim sebepten hiç ihtimal vermiyorum çünkü bu tecrübede biri sigortası olmadan bu ölçekte bir itiraf işine bence girişmezdi.

Neyse seyredelim görelim bakalım, yarın nelere gebe.

Esenlikler, Tanrı Türkü Korusun.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sedat Peker Türkiye’ye Getirilir mi?