Semih Kılıçsoy, Beşiktaş’ın Tirana Galibiyetinde Rol Oynadı

Semih Kılıçsoy, Beşiktaş’ın Tirana Galibiyetinde Rol Oynadı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Arnavutluk’un KF Tirana takımını konuk etti. Siyah-beyazlılar, Vodafone Park’ta oynanan 2. Ön Eleme Turu ilk maçını 3-1 kazanarak rövanş için avantaj sağladı. Beşiktaş’ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, 90+4’te attığı golle hem takımına galibiyeti getirdi hem de Beşiktaş formasıyla ilk resmi maçında gol atmanın sevincini yaşadı. Semih, 83. dakikada oyuna girdikten sonra tribünlerden büyük alkış aldı.

Beşiktaş, yeni sezonun ilk resmi maçında taraftarının önüne çıktı. Şenol Güneş yönetimindeki Kara Kartal, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Arnavutluk ekibi KF Tirana ile karşılaştı. Beşiktaş, rakibini 3-1 mağlup ederek rövanş öncesi tur için büyük bir adım attı.

Maçın ilk yarısında Beşiktaş, rakibine oranla daha baskılı bir oyun sergiledi. Siyah-beyazlılar, 29. dakikada Gedson Fernandes’in golüyle 1-0 öne geçti. Ancak bu golden sadece 4 dakika sonra Tirana, Liridon Latifi’nin penaltıdan attığı golle skoru eşitledi: 1-1.

İkinci yarıda da Beşiktaş, üstünlük kurmaya çalıştı. Ancak Tirana savunması kırılması zor bir direnç gösterdi. Maçın son dakikalarına girilirken Beşiktaş, aradığı golü buldu. 88. dakikada Onur Bulut’un ortasında Vincent Aboubakar kafayla topu ağlara gönderdi: 2-1.

Beşiktaş, galibiyeti perçinlemek için son ana kadar baskısını sürdürdü. 90+4’te sahneye çıkan isim ise Semih Kılıçsoy oldu. Beşiktaş’ın 17 yaşındaki genç oyuncusu, Aboubakar’ın pasında topu kalecinin üzerinden aşırtarak filelere yolladı: 3-1.

Semih Kılıçsoy, böylece Beşiktaş formasıyla ilk resmi maçında gol atma başarısı gösterdi. Genç oyuncu, maçtan sonra tribünler tarafından tezahüratlarla çağrılarak kutlandı.

Beşiktaş ile Tirana arasındaki rövanş maçı ise 3 Ağustos’ta Arnavutluk’ta oynanacak.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Semih Kılıçsoy, Beşiktaş’ın Tirana Galibiyetinde Rol Oynadı