Silahla Oynayan 3 Yaşındaki Kız Kendini Vurdu

Silahla Oynayan 3 Yaşındaki Kız Kendini Vurdu

ABD’nin Florida eyaletinde yaşanan bir olay, bireysel silahlanmanın tehlikelerini bir kez daha gözler önüne serdi. Evde bulunan bir tabancayla oynayan 3 yaşındaki Serenity adlı kız çocuğu, yanlışlıkla kendini elinden vurdu. Olay anı, evdeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Görüntülerde, Serenity’nin kanepenin üzerinde duran tabancayı alarak incelediği ve tetiğe bastığı görülüyor. Çocuğun vurulduğunu fark eden 23 yaşındaki akrabası Orlando Young ise panik içinde yardım çağırıyor. Young’ın olaydan hemen önce televizyondaki futbol maçını izlediği ve gol sevinci yaşadığı da dikkat çekiyor.

Tabancanın Young’a ait olduğu ve çocuğun yanında bıraktığı belirlendi. Young, çocuk ihmali suçlamasıyla gözaltına alındı. Serenity ise Nicklaus Çocuk Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı. Küçük kızın sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi.

Çocuk, büyükannesi Robin Fuller’e teslim edildi. Fuller, olayın torununun diğer büyükannesinin evinde yaşandığını ve videoyu Facebook’ta paylaştığını söyledi. Fuller, bireysel silahlanmaya karşı olduğunu ve böyle bir olayın bir daha yaşanmamasını temenni ettiğini belirtti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Silahla Oynayan 3 Yaşındaki Kız Kendini Vurdu