Şişli’de Uyuşturucu İmalatına Darbe

Şişli’de Uyuşturucu İmalatına Darbe

İstanbul Şişli’de uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen iki şüpheli, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, uyuşturucu imalatında kullanılan malzeme ve silah bulundu.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretinin önlenmesi için çalışma başlattı. İnönü ve Eskişehir mahallelerindeki iki evde uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarını alan ekipler, fiziki takip sonucunda 24 Eylül’de baskın yaptı.

Operasyonda S.B. ve R.Ü. isimli iki şüpheli gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda 543 gram metamfetamin, 3 bin 455 mililitre uyuşturucu yapımında kullanılan sıvı, 8 kilo 172 gram katkı maddesi, bir hassas terazi, bir sıvı ölçer terazi, bir şırınga, bir ruhsatsız tabanca, 7 fişek, 6 cep telefonu, bin 745 lira, 2 bin euro ve 1 dolar nakit para ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyon anına ait görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde, polis ekiplerinin koçbaşı ile eve girdiği, şüphelilerin yakalandığı ve ele geçirilen malzemelerin görüldüğü görülüyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şişli’de Uyuşturucu İmalatına Darbe