Sokak Röportajı Yapılan Gence Yumruklu Saldırı

Sokak Röportajı Yapılan Gence Yumruklu Saldırı

Türkiye’deki sokak röportajları her zaman ilginç anlara sahne olabiliyor. Ancak bazen bu ilginç anlar, beklenmedik ve gergin durumların ortaya çıkmasına yol açabiliyor. İşte böyle bir olay, Halk Mikrofonu kanalının muhabiri Ezgi Yılmaz’ın başına geldi.

Olay, Yılmaz’ın sokakta yaptığı röportaj sırasında gerçekleşti. Röportajı yapan Yılmaz’a bir şahıs yaklaşarak onun üzerine yürüdü ve parmak salladı. Bu durum kameralar karşısında yaşandı. Yılmaz’ın, kendisine bu şekilde davranan şahsa “Bana ne yapacaksın? Gel!” demesi üzerine, diğer şahıs “Polis çağıracağım” şeklinde yanıt verdi. Yılmaz ise “Git polise şikayet et” ifadelerini kullanarak, kendinden emin bir tavır sergiledi.

Bu olay sırasında çevredeki vatandaşlar da duruma müdahale etti ve olay yatıştırılabildi. Ancak bu durum, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Muhabir Ezgi Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olayın başında yaşananları ve sonrasında gelişen tepkileri anlattı: “Sayın çok bilmiş kendini bir halt sanıp her konuda fikri olanlar. Bu videonun başında bir adam sırf fikrini söyledi ve beğenmedi diye genç bir çocuğa yumruk attı. Ben burada o çocuğu sakinleştirmeye çalışırken o kişi bana saldırdı. Yapılan yorumlar mükemmel, ben provakatör adam ise helal olsun alkışlanacak adam!! Hangi ara bu kadar nefret dolu bu kadar kör oldunuz. Erkekleri biraz anlarım onlar konuşan kadın istemiyor ama kadınları anlamak çok zor! Özellikle o yorumları yapan kadınlara söylüyorum umarım bu şekilde bir durum başınıza gelmez!! Gelirse ve görürsem ben müdahale ederim. Hakarete uğrayanlara nasıl dava açıyorsam, burada üzerime yürüyen kişi için de gerekli şikayetleri yaptık. Üzgünüm susup oturanlardan olmayacağım.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sokak Röportajı Yapılan Gence Yumruklu Saldırı