SON DAKİKA: Mustafa Destici’nin Bulunduğu BBP Aracı Kaza Yaptı

SON DAKİKA: Fatih'te Üç Katlı Binada Yangın

Sivas’tan Tokat’a giden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin içinde olduğu araç, Reşadiye yakınlarında trafik kazası geçirdi. Destici ve BBP Tokat İl Başkanı Mustafa Omalar dahil 4 kişi yaralandı, tedavileri sürüyor.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, miting için Sivas’tan Tokat’a hareket halindeyken, içinde bulunduğu makam aracının Tokat’ın Reşadiye ilçesine yaklaşık 15 kilometre kala trafik kazası geçirdiği bildirildi. Kazanın, Niksar ilçesi ile Reşadiye arasında, Çakmak köyü civarında meydana geldiği ve yolun kaygan olması nedeniyle aracın kontrolden çıkarak bariyerlere çarptığı öğrenildi. Olay sonucunda, Mustafa Destici ve araçta bulunan diğer üç kişi, aralarında BBP Tokat İl Başkanı Mustafa Omalar’ın da olduğu, yaralandı.

Yaralılar, kazanın ardından hemen Reşadiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalelerin ardından, Destici’nin sağlık durumunun iyi olduğu, ancak tedavilerinin devam ettiği belirtildi. Kazanın detayları ve nedenine ilişkin incelemeler sürerken, olay yerine güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SON DAKİKA: Mustafa Destici’nin Bulunduğu BBP Aracı Kaza Yaptı