Stajyer Mafya filmi nerede çekildi? Stajyer Mafya filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Stajyer Mafya filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Stajyer Mafya nerede çekildi, Stajyer Mafya filmi oyuncuları kimler, Stajyer Mafya nerede çekilmiştir, Stajyer Mafya filmi konusu ne? İşte Stajyer Mafya hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Stajyer Mafya filmi oyuncuları

Eray Koçak yönetmenliğinde çekilen Stajyer Mafya filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Hakan Türkşen, Naz Elmas, Ebru Güzel, Lemi Filozof…

Stajyer Mafya konusu

Stajyer Mafya konusu Birol ve Ayhan birbirlerini çocukluktan tanıyan iki arkadaştır. Beceriksiz halleriyle de ün salmış olan ikilinin katıldığı bir düğün, hayatlarını tamamen alt üst edecektir. Birol’u zamanında işsiz olduğu için terk eden sevgilisi Gamze, başkasıyla evlenmiştir. Düğünden ayrılırlarken görüntüleri İstanbul2un en azılı mafya üyelerine benzeyince işler karışmaya başlar. Artık Ayhan ve Birol, istemeden de olsa yeraltı dünyasının içine girmişlerdir. Ancak bu dünyaya dair öğrenmeleri gereken çok şey vardır. Saflıklarıyla beceriksizlikleri birleşince, birbirinden komik maceraların üst üste gelmesi an meselesi olur.Naz Elmas, Ebru Güzel, Lemi Filozof ve Survivor programının eski kazananlarından olan Hilmi Cem’in yer aldığı komedi filmi, buişten hiç anlamdıkları halde Rus mafyasına bulaşan 3 kafadarın komedi dolu öyküsünü beyazperdeye taşıyor.

Stajyer Mafya filmi nerede çekildi?
Stajyer Mafya filmi için sözlükte neler dediler?
Stajyer Mafya hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
bay j’nin de oynadığını görünce birazını izlediğim filmdir. kötü.

yazık lan kimin çocuğuysa… aman şey işte, kimin filmiyse. hakkında bundan önce 2 tanecik entari var. birisi 6 eylül 2014, diğeri 23 eylül 2014’te girilmiş. bugün ise tarihler nedir? hemen cevap veriyorum: 8 eylül 2015. bu nedir arkadaş? 1 sene geçmiş adeta. ve ben şu anda zkimin digiturk isimli kuruluşunun moviemax türk isimli kanalından kaydedilerek torrent’leştirilmiş avi uzantılı versiyonundan izlemekteyim. tam şu anda mini etekli bir kız girdi sahneye ve diğer karakterler “vay vay vay vay” çektiler buna. bitince hemen sileceğim. bu arkadaşlara da “inanmışlar” diyorum. böyle adamlar fırsat bulup da şu filmleri çekiyorlar, biz ise fırsatsızlıktan bir nolan olma şansını günden güne elimizden kaçırıyoruz.

Stajyer Mafya filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Stajyer Mafya filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Stajyer Mafya filmi nerede çekildi? Stajyer Mafya filminin oyuncuları ve konusu.