Suriyeli Anne ve 5 Çocuğu Komşuları Tarafından Kurtarıldı

Suriyeli Anne ve 5 Çocuğu Komşuları Tarafından Kurtarıldı

Bursa Orhangazi’de Suriyeli Ailenin Yangın Dramı Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Suriyeli bir ailenin yaşadığı evde çıkan yangın, komşuların kahramanlığı sayesinde faciaya dönüşmedi. Anne ve 5 çocuğu, komşularının uyarısıyla uyandıkları evden son anda kurtarıldı.

Olay, bugün saat 12.30 civarında Orhangazi Hürriyet Mahallesi Kocayusuf Caddesi’nde meydana geldi. Suriye uyruklu Rende El Muhammed (40) ve 5 çocuğunun kaldığı tek katlı evde, sebebi henüz belirlenemeyen bir yangın başladı. Alevler kısa sürede evi sardı. Komşular, evden dumanlar yükseldiğini görünce durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Ardından da evin kapısını ve pencerelerini kırarak içeri girdi. Uyuyan anne ve çocukları uyandırarak dışarı çıkardı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Yangın, evin çatısına da sıçramıştı. İtfaiyeciler, alevleri söndürmek için yoğun çaba harcadı. Sağlık ekipleri de anne ve çocukların sağlık durumunu kontrol etti. Yangından etkilenen aileye oksijen verildi. Anne ve çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yangın, yaklaşık 1 saat sonra tamamen söndürüldü. Evde büyük hasar meydana geldi. Anne Rende El Muhammed, çocuklarına sarılarak gözyaşı döktü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Suriyeli Anne ve 5 Çocuğu Komşuları Tarafından Kurtarıldı