Tanju Özcan Kur’an-ı Kerim’e El Basarak Yemin Etti

Tanju Özcan Kur’an-ı Kerim’e El Basarak Yemin Etti

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan, 2019’da ilk göreve başladığında olduğu gibi, 31 Mart’taki seçimlerin ardından yeniden başkan seçilmesiyle Kur’an-ı Kerim’e el basarak yemin etti. Yeniden seçilen Başkan Özcan, belediyeyi şeffaf ve objektif bir şekilde yöneteceğine dair taahhüdünü yineledi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 2019 yılında göreve ilk kez başlarken Kur’an-ı Kerim’e el basarak yemin etmişti. Beş yıllık başarılı bir görev süresi sonrasında, 31 Mart’taki yerel seçimlerde halkın desteğini tekrar kazanarak görevine devam etme şansı buldu ve yemin töreninde benzer bir ritüelle yeminini yineledi.

Başkan Özcan, belediye meclisinin ilk toplantısında Kur’an’a el basarak ettiği yemin ile dikkat çekti. Mecliste yaptığı konuşmada, Bolu’yu adaletli bir şekilde yöneteceğini, kimseyi kayırmadan ve şeffaf bir yönetim anlayışı benimseyerek, yetimin hakkını koruyacağını vurguladı. Özcan, “Bolu halkının parasını israf etmeden, ihaleleri şeffaf bir şekilde gerçekleştirerek, Atatürk’ün izinden giderek, onun devrimlerine sahip çıkarak gelecek beş yıl boyunca Bolu’yu objektif bir şekilde yöneteceğime, Allah’ım, namusum ve vicdanım üzerine, büyük Türk Milleti ve Bolu halkının huzurunda yemin ederim” ifadelerini kullandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tanju Özcan Kur’an-ı Kerim’e El Basarak Yemin Etti