Tebrikler, Teşekkürler Kartalspor

featured

Türkiye’nin gündeminde geçtiğimiz hafta inanılmaz hareketlilik vardı. Bir tarafta Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tartışması, diğer tarafta ise, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun Artvin, Rize ve Trabzon miting havasındaki gezileri. Bu gezilere damgayı vuran ise, Ekrem İmamoğlu’nun 15 yıldır ülkenin temel esaslarına dinamit koyan Nagehan Alçı ve Ertuğrul Özkök ile Doğu Karadeniz gezisini gerçekleştirip fotoğraf vermesi oldu.

Ekrem İmamoğlu ile ilgili izlenimlerimi ve düşüncelerimi şimdilik rafa kaldırıp, size taraftarı olmaktan mutluluk ve onur duyduğum Kartalspor‘dan bahsetmek istiyorum. Futbolu yakından takip edenler Kartalspor’un şanlı mazisini iyi bilir. Bugün Türkiye’nin en ücra köşesine gitseniz Kartalspor tanınır, bilinir, karşılık bulur.

Kartalspor, dün Avcılar Atatürk Stadı’nda komşu ilçenin takımı Maltepespor ile Bölgesel Amatör Lige çıkmak için son maç olan Play-out müsabakası oynadı. 3-0 gibi net bir skorlarla kazanmayı bildi ve adını Bölgesel Amatör Ligine yazdırdı. Bu sezon Kartalspor 29 maç oynadı. 2021-2022 sezonu Süper Amatör Ligi 4. Grubunu 55 puanla lider bitirerek Şampiyon oldu. Ardından 8 maçlık bir periyod olan klasmanda mücadele etti. Burada topladığı 12 puan ile grubu 4. bitirerek Play-out müsabaka şansı elde etti. Rakibi Maltepespor’u saf dışı bırakarak 3 yıl aradan sonra yeniden Bölgesel Amatör Lige yükseldi Kartalspor.

Bu şampiyonlukta, Kartalspor Kulübü Başkanı Binali Aydın’a, Asbaşkan Kerem Çeboğlu’na, Burhanettin Sönmezalp’e, yönetim kuruluna, futbolcularına her zaman bir baba şevkatiyle yaklaşan, onların sorunlarıyla birebir ilgilenen, kardeşi Fevzi Elmastaş’ın kalp krizi geçirmesiyle hemen İzmir’e giden aklı kardeşinde olmasına rağmen kimsenin kolay kolay yapmayacağı bir davranış örneğiyle ertesi gün takımının başında sahaya çıkan ve bunu kamuoyuna hissetirmeden profesyonelliğini bizlere bir kez daha gösteren Teknik Direktör Rıdvan Elmastaş’a, yardımcıları Bilge Göktürk ve Kadir hocaya, sezon başından beri futbolcuların sağlık problemleriyle yakından ilgilenen kulüp doktoru Nihat hocaya, kulüp müdürü Murat Gazi Atasoy’a Fizyoterapist Gökhan’a, 2005 yılından beri Kartalspor’a hizmet etmeye devam eden malzemeci Rıfat Ağabeye, Kartalspor’un formasını kuru yer kalmaksızın terleten Yiğit Demirbilek’e, Erdem Aygün’e, Ömer Faruk Bal’a, Can Othan’a, Erkam Güleç’e, Doğa Köse’ye, Kadir Ballı’ya, Sergen Arışan’a, Kaptan Bülent Tekin’e, Süleyman Sancak’a, Burak Toprak’a, Samet Yıldırım’a, Hakan Koyun’a Fırat Yılmazgil’e, Ensar Ekşi’ye, Ömer Yalçıntaş’a Furkan Öztürk’e, Serkan Turan’a, Yunus Emre Yay’a, Rüstem Şen’e, Yasin Kamil Gedik’e, Büyük Kartalspor taraftarına, kalbi Kartalspor için atan, emeği geçen ve bize bu mutluluğu yaşatan herkesi tebrik ediyor, teşekkür ediyorum.

Şampiyon Kartalspor

Ekrem İmamoğlu konusunu şimdilik rafa kaldırıyorum. Tebrikler, Teşekkürler Kartalspor

Sevgiyle kalın.

 

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tebrikler, Teşekkürler Kartalspor