Teşkilat Dizisi Nerede Çekildi?

featured

Yönetmenliğini Burak ArlıelBurak MüjdeciHakan Kırvavaç’ın üstlendiği, kadrosunda Çağlar ErtuğrulDeniz BaysalMesut AkustaEzgi EyüboğluEzgi ŞenlerNihat Alptuğ AltınkayaTuncer SalmanSerdar YeğinYavuz BingölUğur Ahmet SayMehmet Usta gibi önemli oyuncuları barındıran TRT’nin sevilen dizisi Teşkilat dizisinin 25. yeni bölümü Bu akşam (5 Aralık 2021) saat 20:00’da yayınlanacak.

Teşkilat Dizisinin Konusu nedir?

TRT tarafından yayımlanan Teşkilat dizisi Türk İstihbarat’nı konu alan bir dizidir. Türkiye’nin gelişmesini istemeyen karanlık bir yapının, özellikle son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Türkiye’nin İHA ve SİHA programlarına yönelik bir operasyon yapmayı hedeflemektedirler. Bu karanlık yapının planlarına karşılık Milli İstihbarat Teşkilatı bünyesinde bir ekip kurularak, mücadeleye başlanır. Bu ekibin başına Mesut Akusta tarafından canlandırılan deneyimli Milli İstihbaratçı Mete Bey öncülük edecektir. Bu ekip yurtiçi ve yurtdışı dahil olmak üzere birçok yerde gizli operasyonlar yaparak bu karanlık yapının planlarını bozmak istemektedirler. Bu sebeple yaptıkları tüm operasyonların başarıya ulaşması ve operasyonun selameti için ekibi oluşturan İstihbaratçıların kağıt üzerinde ölü olarak görülmesi gerekmektedir.

Teşkilat Dizisi Nerede Çekildi?

Teşkilat dizisinin operasyon ve diğer sahneleri Ankara’da çekilmiştir.

Teşkilat Dizisinin yayınlanmış bölümlerini izlemek için; https://www.trtizle.com/diziler/teskilat sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Teşkilat Dizisi Nerede Çekildi?