The Sandman dizi izle

featured

The Sandman dizisini izlemek isteyenler. Google ve diğer arama motorları üzerinden arama yapıyorlar. The Sandman dizisi çağdaş kurgu, tarihi dramanın kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği, modern mit ve karanlık fantazinin zengin bir karışımı olan “The Sandman”, Rüya Kralı Morpheus’tan etkilenen insanları ve yerleri takip ederken, onun yaptığı kozmik – ve insani – hataları anlatıyor. The Sandman dizisini izlemek isteyenlerin Türkiye’deki yayın haklarına sahip olan Netflix’ten izlemesi gerekiyor. The Sandman dizisi yeni çıkmasına rağmen kısa sürede büyük bir kitle tarafından izlendi, beğeni topladı. IMDB üzerinden 10 üzerinden 7.9 puan alarak izleyici tarafından oldukça beğenilmiş gözüküyor.

The Sandman dizisi fragmanı izle

The Sandman dizi izle

Aynı isimde çizgi romandaki konuyu televizyona uyarlayan ve yansıtan The Sandman dizisinde konu Düşler Aleminin hükümdarı tanrısal bir karakter olan Düşler Lordu Morpheus ve onun başından geçen olayları aktarmaktadır. Kendi yarattığı bir düşsel varlığı dünyadan temizlemek için krallığından ayrılan Düşer Lordu bir büyücü tarafından 100 yıl tutsak kalacağı bir tuzağa düşürülüyor. Bundan sonra ise geride 100 yıl yokluğunda yıkılmış bir alem ve yarıda bıraktığı bir iş vardır. Morpheus karakterini canlandıran başrol oyuncusu Tom Sturridge.

Fragmanda bu süreçten sonra verdiği mücadelenin bir derlemesi güzel bir dramatize ile sunulmuş halde. Dizinin ilk sezonu 5 Ağustos 2022 tarihinde Netflix’e yüklendi. 10 bölümlük birinci sezonu hızlı ve başarılı bir şekilde yoğun ilgi toplayan dizinin ikinci sezonunda ise neler olacağını hayranlar merak içinde sabırsızlıkla bekliyor. O zamana kadar ise dizinin ilk sezonuna dair bölüm incelemeleri ve tartışmaları hükmünü sürdürecek gibi duruyor!

The Sandman’i izlemek için tıklayınız.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
The Sandman dizi izle