Tokat’ta Yolcu Otobüsüne Ateş Açıldı

Tokat'ta Yolcu Otobüsüne Ateş Açıldı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde, İstanbul’a seyahat eden bir yolcu otobüsüne, kimliği belirsiz kişiler tarafından tüfekle ateş açıldı. Olay, otobüsün Erbaa ilçesine bağlı Hacıpazar köyü yakınlarında seyir halindeyken meydana geldi. Otobüsün motor kısmına isabet eden saçmalar, mazot filtresini deldi. Neyse ki, olayda yaralanan olmadı.

Otobüs şoförü Hakan Başören, yaşananları anlatırken, “Biz bir şey hissetmedik. Sadece ateş sesini duyduk, ne olduğunu anlayamadık. Biraz ilerledikten sonra farkına vardık. Araçta 30 kişi bulunuyordu, yolculuğu İstanbul’a yapıyorduk,” dedi. Olayın ardından, sürücü aracı güvenli bir yere çekerek durumu yetkililere bildirdi. Yolcular, aynı firmaya ait başka bir otobüse aktarılarak, seyahatlerine devam ettiler.

Jandarma ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. Şu an itibariyle saldırının sebebi ve failleri hakkında net bilgiler bulunmamakta. Bu korkutucu olay, yolcular arasında şaşkınlık ve endişe yaratırken, şükürler olsun ki ciddi bir yaralanma ya da zarar meydana gelmedi. Yolcuların güvenli bir şekilde yolculuklarına devam etmeleri sağlandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Tokat’ta Yolcu Otobüsüne Ateş Açıldı