Toygun Atilla’yla Konuştu: “Fenerbahçe Başkanlığı’nı Hiç Düşünmedim”

Toygun Atilla’yla Konuştu: “Fenerbahçe Başkanlığı’nı Hiç Düşünmedim”

Yıldız Holding’in patronu Murat Ülker, Toygun Atilla’yla yaptığı röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. İş insanı, Fenerbahçe başkanlığı iddialarını yalanlarken, Seçil Erzan’ın dolandırdığı kişileri eleştirdi. Ayrıca futboldaki şiddetin nedenlerini de yorumladı.

Murat Ülker, Türkiye’nin en zengin iş insanlarından biri olarak Forbes dergisinin listesinde yer alıyor. Holdingin bünyesinde bisküvi, çikolata, şekerleme, sakız gibi atıştırmalık ürünlerin yanı sıra Şok, Penta, Süperfresh, Kerevitaş gibi şirketler de bulunuyor. Holdingin patronu, Patronlar Dünyası’ndan Toygun Atilla’ya verdiği röportajda, yeni dönemdeki stratejilerini ve gündeme ilişkin görüşlerini paylaştı.

Kendisinin Fenerbahçeli olduğu bilinen bir iş insanı olarak, sarı-lacivertli kulübün başkanlığına aday olup olmayacağı sorusuna net bir şekilde cevap veren  “Benim işim değil. Anlamadığım bir işe girip neden başarısız olayım. Ayrıca Fenerbahçe’nin bir başkanı var. Fenerbahçe Başkanlığı’nı hiç düşünmedim ve olmayacağım” dedi.

Murat Ülker, son dönemde futbol camiasını sarsan Seçil Erzan skandalı hakkında da konuştu. Erzan’ın, yüksek kar vaadiyle birçok ünlü ismi dolandırdığı iddia ediliyor. Holdingin patronu, bu olaya şöyle tepki gösterdi: “Ben olsam, bu paralarını kaptıran insanların iradesine haciz koyar, vasi tayin ederim. Herkes aptal siz akıllısınız öyle mi? Böyle bir para kazanmak mı var?”

Röportajda futboldaki şiddet sorunu da gündeme geldi. Murat Ülker, kendi internet sitesinde de bu konuda yazılar yazdığını belirtti. İş insanı, futboldaki şiddetin artmasının sebebinin bahis olduğunu savundu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Toygun Atilla’yla Konuştu: “Fenerbahçe Başkanlığı’nı Hiç Düşünmedim”