Trabzonspor Taraftarı Şehitler için Yürüyecek

featured

7 haziran seçimlerinden sonra artan terör olaylarını protesto etmek amacıyla Trabzonspor Taraftar Dernekleri’nin organize ettiği yürüyüş bugün saat 17.00’da Trabzon eski TEDAŞ binası önünden başlayacak. Yoğun katılım olması beklenen yürüyüşe Türk ve Trabzonspor bayraklarıyla katılacak olan kitle, Meydan Parkı’na yürüyüşe geçecek. Burada İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son bulacak yürüyüş hakkında dernek başkanı Kodalak:

“Her gün bir terör saldırısı, haince planlanmış pusular, kalleşçe yapılan saldırılar sonucunda vatan evlatları bir bir toprağa düşerken bizleri gözyaşları içinde üzüntüye boğmakta ve bir şey yapamamanın üzüntüsü bizleri kahretmektedir. Hiç olmazsa bir yürüyüş yaparak dosta düşmana birlik ve beraberliğimizi göstermek istedik. Şehit ailelerine yalnız olmadıklarını, görev yapan silah altındaki asker ve polisimize yanlarında olduklarımızı haykırmak istedik. Bu amaçla hiçbir siyasi amacı ve bağı olmayan ‘teröre lanet’ yürüyüşünü düzenlemeye karar verdik” dedi.

Kodalak, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Trabzon’daki tüm kamu kurum kuruluşları, sivil toplum örgütleri, tüm taraftar grupları, arkadaşlarımızın da desteğini ve katılımını bekliyoruz. Unutmayalım, gün birlik günüdür. Gün askerimize, polisimize ve şehit analarına babalarına, kardeşlerine, çocuklarına destek günüdür.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Trabzonspor Taraftarı Şehitler için Yürüyecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.