Trabzonspor’da Orta Saha Revizyonu

Trabzonspor’da Orta Saha Revizyonu

Trabzonspor, yeni sezon öncesinde orta saha bölgesinde büyük bir değişikliğe gitti. Bordo mavililer, geçen sezon kadrosunda yer alan beş orta saha oyuncusunu takımdan gönderdi. Bunlar arasında kiralık olarak forma giyen Everton’dan Gbamin ve Lille’den Yusuf Yazıcı da vardı. Ayrıca sözleşmesi biten tecrübeli Slovak yıldız Hamsik de Trabzonspor’la yollarını ayırdı.

Trabzonspor’un orta sahasından ayrılan diğer iki isim ise Dorukhan Toköz ve Manolis Siopis oldu. Dorukhan, Adana Demirspor’a transfer olurken, Siopis’in de Yunan ekiplerinin ilgisini çektiği belirtildi. Böylece Trabzonspor, orta sahasını tamamen yenilemiş oldu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica’nın raporu doğrultusunda ise bordo mavililer, orta alana üç yeni isim kattı. Bunlar; Panathinaikos’tan gelen Yunan milli oyuncu Dimitrios Kourbelis, NK Varazdin’den transfer edilen Sloven genç yetenek Tonio Teklic ve Dortmund altyapısından alınan Türk asıllı Alman futbolcu Göktan Gürpüz oldu.

Trabzonspor’un orta saha transferleri bunlarla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Bordo mavililerin, Leipzig’in 32 yaşındaki Sloven orta sahası Kevin Kampl için de yeniden devrede olduğu iddia edildi. Kampl, daha önce de Trabzonspor’un gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Şimdi ise şartların daha uygun olduğu ve Kampl’in Trabzonspor’a sıcak baktığı öne sürüldü.

Trabzonspor’un orta saha bölgesinde yaşadığı değişim, yeni sezon için nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu oldu. Bordo mavililerin, Bjelica yönetiminde yeni kadrosuyla başarılı sonuçlar alması bekleniyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Trabzonspor’da Orta Saha Revizyonu