Trafiği Kapatıp Drift Yapan Magandalar Yakalandı

Trafiği Kapatıp Drift Yapan Magandalar Yakalandı

İstanbul’da bir grup araç sürücüsü, düğün konvoyuna katıldıktan sonra Maltepe E-5 karayolu ve Ataşehir TEM otoyolu üzerinde trafiği tehlikeye sokacak şekilde drift yapmaya başladı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, araçların yoldaki diğer sürücülere aldırış etmeden yol kesip lastik yakarak drift yaptıkları görüldü. Bazı araçların plakalarının da söküldüğü dikkat çekti.

Bu görüntülerin ardından harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, araçların plakalarını ve sürücülerini tespit etti. Yapılan operasyonda, 5 araç sürücüsü gözaltına alındı. Sürücülere, drift yapmak, plakasız araç kullanmak, abart egzoz takmak ve trafik kurallarını ihlal etmek gibi suçlardan toplam 150 bin lira civarında para cezası kesildi. Ayrıca, araçlar trafikten men edildi ve sürücülerin ehliyetlerine el konuldu.

Bu olay, İstanbul’da son zamanlarda artan drift vakalarının son örneği oldu. Geçtiğimiz haftalarda da Pendik’te drift yapan bir gruba mahalleli tepki göstermiş, çıkan kavgada 3 kişi yaralanmıştı. Karabük’te de cadde üzerinde drift atan bir sürücüye 20 bin lira para cezası uygulanmıştı. Drift yapan magandaların hem kendilerinin hem de çevredekilerin can güvenliğini tehlikeye attığı belirtiliyor.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Trafiği Kapatıp Drift Yapan Magandalar Yakalandı