Türk Telekom’dan İnternet Tarifelerine Zam

Türk Telekom'dan İnternet Tarifelerine Zam

İnternet kullanıcılarını ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Türk Telekom, internet tarifelerine 1 Ekim’den itibaren zam yapacağını duyurdu. Bireysel ve kurumsal müşteriler, internet hizmetlerinde 200 liraya varan fiyat artışıyla karşılaşacak. Ancak taahhütlü aboneler, bu zammın etkisini görmeyecek.

Türk Telekom’dan yapılan açıklamada, “1 Ekim 2023 tarihinden itibaren; Evde/İşte İnternet tarifelerinin liste fiyatı, Yalın/Alo erişim liste fiyatı ve Alo dakika paketlerinin liste fiyatı, Statik IP liste fiyatı ve Tek Seferlik İşlem ücretlerinde (devir, hat dondurma, hat kapama) güncelleme yapılacaktır. Bahse konu liste fiyatı güncellemelerinden, sadece taahhütsüz durumda olan müşterilerimiz etkilenecek olup, taahhütlü müşterilerimiz taahhüt süreleri boyunca herhangi bir fiyat değişikliğinden etkilenmeyecektir. Taahhütsüz müşterilerimiz de avantajlı kampanyalarımıza katılarak hiçbir fiyat değişikliğinden etkilenmeden kullanımlarına devam edebilirler” denildi.

Zamlı tarifeler:

Bireysel Tarifeler!

Kurumsal Tarifeler!

Diğer Ücretler!

Yazlık İnternet Paketleri!

Türk Telekom’un bu kararı, internet kullanıcılarını şaşırttı. Zira daha önce de Türk Telekom’un toptan internet tarife fiyatlarında yüzde 67 oranında bir zam yapmıştı. Bu zam da Nisan ayında yürürlüğe girmişti. Ayrıca Temmuz ayında da Türk Telekom’un sabit internet hizmetlerindeki paketlere yüzde 38 oranında fiyat artışına gitmişti. Bu şekilde Türk Telekom’un internet tarifeleri bir yıl içinde iki kez zamlandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Türk Telekom’dan İnternet Tarifelerine Zam