Ünlü Doktor Bebeğini ve Kendini Vurdu

Ünlü Doktor Bebeğini ve Kendini Vurdu

New York’ta yaşayan Dr. Krystal Cascetta, dün sabah saatlerinde evinde korkunç bir olaya imza attı. Ülkenin önde gelen kanser uzmanlarından biri olan 40 yaşındaki doktor, henüz 5 aylık olan bebeğini tabancayla vurarak öldürdü. Ardından da silahı kendi başına dayayarak intihar etti. Polis, olay yerine geldiğinde doktorun ve bebeğinin cansız bedenleriyle karşılaştı. Olayın cinayet-intihar olarak değerlendirildiği belirtildi.

Doktorun eşi Tim Talty, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve basına açıklama yapmayacaklarını söyledi. Talty, “Bize biraz zaman verir misiniz” diyerek üzüntülerini dile getirdi. Çiftin 2019 yılında görkemli bir düğünle evlendiği ve başka çocuklarının olmadığı öğrenildi.

Dr. Krystal Cascetta, New York’ta Mount Sinai Hastanesi’nde görev yapıyordu. Göğüs kanseri tedavisi konusunda uzman olan doktor, hem hastaları hem de meslektaşları tarafından sevilen ve saygılan biriydi. Ayrıca eşinin sahibi olduğu enerji içeceği firmasına da destek veriyordu. Spor yapmayı ve sağlıklı yaşamayı seven doktorun neden böyle bir eylemde bulunduğu ise merak konusu oldu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ünlü Doktor Bebeğini ve Kendini Vurdu