Ünlü Oyuncudan Tarikat İtirafı

Ünlü Oyuncudan Tarikat İtirafı

ABD’li ünlü oyuncu Bethany Joy Lenz, geçmişte 10 yıl boyunca bir tarikatın içinde yaşadığını itiraf etti. One Tree Hill, Dexter ve Pearson gibi dizilerde rol alan Lenz, eski dizisi One Tree Hill’in diğer yıldızları Sophia Bush ve Hilarie Burton ile birlikte sunduğu podcast ‘Drama Queens’te samimi açıklamalarda bulundu.

Lenz, podcastin en son bölümünde yazdığı kitabı anlatırken “10 yıldır bir tarikattaydım. Bu süreç ve bundan sonraki 10 yıllık iyileşme hakkında yazmak gerçekten değerli bir deneyim olurdu. Yani anlatacak çok şeyim var” diye konuştu.

Oyuncu, iddia edilen tarikatın ismi hakkında bir bilgi açıklamadı, ancak sürecin hikayesini ‘doğru’ ve ‘tamamen gerçek’ haliyle anlatma baskısı hissettiğini belirtti. Lenz, “Ayrıca, ne kadarını söyleyebileceğimi bilmiyorum çünkü hala bunu daha karmaşık hale getiren insanlar ve yasal süreçler var” diye ekledi.

Lenz, yaşadıklarının tarikattan ayrılmak isteyenler için bir yol haritası olabileceğini dile getirerek, “Tarikattan ayrıldıktan sonraki 10 yıl boyunca da kendime gelmeye çalıştım. Yani anlatılacak çok şey var” ifadesini kullandı.

Ünlü yıldız daha önce de Los Angeles Mozaik Kilisesi ve NXIVM tarikatlarıyla ilgili bazı açıklamalar yapmıştı. Oyuncu, 2021’de Instagram’da paylaştığı bir gönderide Mozaik Kilisesi’nin hiyerarşisinin perde arkasında taciz seviyesinin devam ettiğini söylemişti. 2016’da ise eski ‘Smallville’ aktörü Allison Mack’in kendisine NXIVM tarikatının bir alt kolu olan kadın grubu Jness’i incelemesini tavsiye ettiğini ancak bu teklifi reddettiğini açıklamıştı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ünlü Oyuncudan Tarikat İtirafı