Ünlü Şarkıcı Yakalanınca Kendini Diplomat Diye Tanıttı

Ünlü Şarkıcı Yakalanınca Kendini Diplomat Diye Tanıttı

New York’un Bronx bölgesinden çıkan sıradışı bir olay, sanat dünyasını şaşkına çevirdi. Yerel kaynaklara göre, 32 yaşındaki New Yorklu şarkıcı Cecilia Selina Mercado, kendini “dokunulmazlık haklarına sahip bir büyükelçi” olarak tanıtarak ilgi çekti. Sahnede “Sessi” adıyla tanınan Mercado’nun, sahte diplomatik etiket taşıyan bir Audi Q5 kullanırken polis tarafından durdurulduğu bildirildi. Gözaltına alınma anının video kayıtları, Mercado’nun aracın direksiyonunda olduğunu ve polislere aracın Dışişleri Bakanlığı’na kayıtlı olduğunu iddia ettiğini gösteriyor.

Polis kayıtlarına göre, Mercado polislere kendisini bir büyükelçi olarak tanıttı ve bu iddiasını ısrarla sürdürdü. Tartışma sırasında araçtan çıkarılmak zorunda kalan sanatçı, sonunda kelepçelenerek tutuklandı. İddialara göre, Mercado’nun Florida ehliyeti bulunmasına rağmen, kimlik sorulduğunda bir pasaport sunduğu belirtildi.

Polis departmanının açıklamasında, Mercado’nun trafik kurallarını ihlal ettiği ve durdurulduğunda “dokunulmazlık” iddiasında bulunduğu ifade edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, araçtaki diplomatik etiketin sahte olduğu tespit edildi ve Mercado, bu gerekçeyle resmi olarak tutuklandı.

Local10 haber kaynağına göre, Dışişleri Bakanlığı yetkilileri, araçtaki plakanın geçerli bir diplomat etiketi olmadığını doğruladı. Gerçek diplomat etiketlerinin, rakamlara ek olarak bir dizi harf içerdiği belirtildi. Mercado, sahte plaka bulundurma suçlamasıyla Turner Guilford Knight Cezaevi’ne gönderildi. Yetkililerin soruşturması devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ünlü Şarkıcı Yakalanınca Kendini Diplomat Diye Tanıttı