Uyuşturucu Bağımlısı Ağabeyini ve Yeğenini Öldürdü

Uyuşturucu Bağımlısı Ağabeyini ve Yeğenini Öldürdü

Adana’nın Yüreğir ilçesinde, 29 Ağustos Pazar günü akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Kışla Mahallesi’nde oturan Burak Yalçınkaya (29), uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle tartıştığı ailesine tabancayla ateş açtı. Olayda, Burak Yalçınkaya’nın ağabeyi Hüseyin Yalçınkaya (37) olay yerinde hayatını kaybederken, annesi Hacer Yalçınkaya (62), yengesi Esra Yalçınkaya (34) ve yeğenleri Elif (9) ile Yağmur Yalçınkaya (6) ağır yaralandı. Şüpheli, daha sonra intihar girişiminde bulundu.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralıları çeşitli hastanelere kaldırdı. Ancak Yağmur Yalçınkaya, 30 Ağustos Pazartesi akşamı, Burak Yalçınkaya ise 31 Ağustos Salı gecesi tedavi gördükleri hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Diğer yaralıların ise sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Burak Yalçınkaya’nın uyuşturucu bağımlısı olduğunu ve daha önce de ailesiyle sorunlar yaşadığını belirledi. Olay anında evde bulunan diğer aile üyelerinin ifadelerine başvuran polis, olayın sebebinin tam olarak aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Uyuşturucu Bağımlısı Ağabeyini ve Yeğenini Öldürdü