Uzun Namlulu Silahla Ağır Yaralanan Nazlı’nın Durumu Ciddi

Uzun Namlulu Silahla Ağır Yaralanan Nazlı'nın Durumu Ciddi

İstanbul Bayrampaşa’da gerçekleşen saldırı olayında Eliz K., kız arkadaşı Nazlı Elmas’ı uzun namlulu silahla ağır şekilde yaraladıktan sonra tutuklandı. Bu trajik hadise, Türkiye’nin gündemine oturmuş durumda.

Altıntepsi Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 24 yaşındaki Nazlı Elmas, Eliz K. tarafından uzun namlulu bir silahla vurularak ağır yaralandı. 25 yaşındaki Eliz K., olayın ardından polis tarafından gözaltına alındı ve yapılan soruşturma sonrasında adliyeye sevk edildi. İstanbul adliyesindeki işlemlerinin ardından, şüpheli Eliz K.’nin tutuklanmasına karar verildi.

Nazlı Elmas’ın Durumu

Yaralanan Nazlı Elmas, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Genç kadının sağlık durumu hakkında net bilgiler henüz paylaşılmadı, ancak durumunun ciddiyetini koruduğu biliniyor.

Eliz K.’nin Savunması

Eliz K., polis tarafından evinde uzun namlulu silahla yakalandı ve hastanenin çevresinde gözaltına alındı. 17 Ocak’ta meydana gelen olay sonrası verdiği ifadede, kız arkadaşı Nazlı Elmas’a yanlışlıkla ateş ettiğini iddia etti. Şüphelinin, “Şakalaşıyorduk” savunmasıyla kendini açıklamaya çalıştığı, ancak bu iddiasının soruşturma sonucunda ne kadar etkili olacağı şu an için belirsiz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Uzun Namlulu Silahla Ağır Yaralanan Nazlı’nın Durumu Ciddi