World of Tanks, Xbox One’a Geliyor

featured
 Ücretsiz multiplayer oyunu World of Tanks’in 2015 yılında Xbox One için çıkacağını duyuruldu.
Böylelikle Wargaming’in sembol haline gelen tankları yeni nesil bir tank savaşına doğru yol alırken, World of Tanks: Xbox 360 Edition’ın aksiyonu da Xbox One konsolunun savaş arenası üzerinde genişleyecek.
Tıpkı Xbox 360 Edition’da olduğu gibi, oyun tüm Xbox Live Gold üyeleri için ücretsiz indirilebilir şekilde sunulacak.
Xbox One ve Xbox 360 arasında platformlar arası oynanış sayesinde her iki konsoldaki oyuncuların da savaşta kalması sağlanacak. Böylece oyuncu sayısında herhangi bir dezavantaj yaşanmayacak.
Oyunun her iki sürümü de ortak bir savaş sunucusu, benzer içerik güncellemeleri ve aynı aktif oyuncu topluluğunu paylaşacak. Oyunun Xbox One ve Xbox 360’ta yayınlanmasıyla birlikte iki farklı konsolun kullanıcıları birbirlerine bir sunucu aracılığıyla bağlanacak ve böylece savaş fırsatları artmış olacak.
Xbox 360’tan Xbox One konsoluna geçiş yapanlar için ise mevcut tüm World of Tanks hesapları ve oyun içi ilerlemeler otomatik olarak yeni platforma aktarılacak. Tankçılar, hangi Xbox platformunda olursa olsunlar, savaşın tüm heyecanıyla devam edeceğini bilmenin güveniyle oynamaya devam edebilecekler.
Kaynak : ShiftDelete.Net

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
World of Tanks, Xbox One’a Geliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.