XRP’de Ralli Beklentisi: 2 Analistten Önemli Açıklamalar

featured

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye’nin ilk kripto para haber kaynaklarından COINTURK, bir analistin ralli beklediği Ripple (XRP) ile ilgili bir makale kaleme aldı.

XRP’de Ralli Mi Geliyor?

COINTURK ve COINTURK NEWS adlı iki kripto para haber sitesinde de ifade edildiği gibi kripto para topluluğunun önde gelen seslerinden EGRAG CRYPTO, popüler kripto para XRP’nin değerinde olası bir artış öngörerek 0,85 dolarlık bir hedefi olduğunu ifade etti. Ancak analist, yatırımcılar için stratejik birikim ve ihtiyatlı davranmanın önemini de vurguladı.

Öte yandan yapılan açıklamalara göre başka bir kripto para analisti olan Dark Defender ise, XRP için 0,87 dolar ile 1,05 dolar hedef aralığı belirlediğini dile getirdi. Yapılan yorumlara göre analistin yaklaşımı EGRAG CRYPTO’nun tahminiyle de uyumlu. 

Bunlara ek olarak XRP, Kasım ayında 0,59 dolara doğru bir hareket gerçekleştirerek düşüş yaşadı. Ayın çok az bir zamanında 0,61 dolar seviyesine kadar geldi. Bu ufak toparlanmaya rağmen, kripto para henüz Kasım ayı başındaki 0,70 dolar seviyesinde yer alan konumunu geri kazanamadı. Mevcut piyasa düzeltmesi XRP’yi hassas bir konumda bıraktı. Durum böyle olunca da XRP’nin gelecekteki yörüngesi hakkında spekülasyonlar söz konusu oldu.

 

Ripple (XRP) Nedir?

2012 yılında piyasaya sürülen XRP Ledger (XRPL) açık kaynaklı, izinsiz ve merkezi olmayan bir teknolojidir. XRP Ledger’ın avantajları arasında düşük maliyeti (işlem yapmak için 0,0002 $), hızı (3-5 saniyede işlem gerçekleştirme), ölçeklenebilirliği (saniyede 1.500 işlem) ve doğası gereği çevreci özellikleri (karbon-nötr ve enerji tasarruflu) yer almaktadır. XRP Ledger ayrıca ilk merkezi olmayan borsaya (DEX) ve protokolde yerleşik özel tokenleştirme özelliklerine sahiptir. XRP Ledger 2012’den bu yana 70 milyon defteri kapatarak güvenilir bir şekilde çalışmaktadır.

2012 yılında David Schwartz, Jed McCaleb ve Arthur Britto, Bitcoin blok zincirine daha hızlı, daha enerji verimli bir alternatif olarak yerel para birimi XRP ile XRP Ledger’ı başlattı. O yılın Eylül ayında Chris Larsen ile birlikte bugün Ripple olarak bilinen şirketi kurdular.

XRP Ledger, mikro ödemeler, DeFi ve yakında NFT’ler dahil olmak üzere ödemelerle ilgili çok çeşitli uygulamalar ve kullanım durumları sunar. 2012 yılında kullanıma sunulan XRPL, işletmeleri ve Python, Java ve JavaScript geliştiricilerini güçlü bir fayda ve esneklikle desteklemektedir. XRP web sitesinde, geliştiriciler farklı kodlama dillerini kullanmaya başlamalarına, uygulamalar oluşturmalarına, hesapları yönetmelerine ve daha fazlasına yardımcı olacak farklı eğitimlere erişebilirler.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
XRP’de Ralli Beklentisi: 2 Analistten Önemli Açıklamalar