Yavuz Ağıralioğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na Eleştiri

Yavuz Ağıralioğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na Eleştiri

Eski İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, geride kalan seçimde İYİ Parti’nin Millet İttifakı’ndaki rolüne ve ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sert eleştirilerde bulundu. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Ağıralioğlu, İYİ Parti’nin “ucuz heves ve pazarlıkların, mahcubiyetten mahrum tavırların ve kifayetsiz siyasi kurnazlığın elinde” heder edildiğini iddia etti.

Ağıralioğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Dün akşamki programı izledim. Millete hizmet iddialarımızın; hangi ucuz heves ve pazarlıkların, hangi mahcubiyetten mahrum tavırların ve hangi kifayetsiz siyasi kurnazlığın elinde, hususi olarak İyi Parti’ye, umumi olarak da muhalif seçmen ve Türk Milleti’nin değişim umuduna adeta pusu kurularak nasıl heder edildiğini bizzat adayın kendisinden duymuş olduk.

İyi Parti’yi masaya, Altılı Masa’yı gizli protokollere, milletin ümidini kendi siyasi hırsına kurban veren bu utanmazlık helalleşme vaatleriyle geçirdiği seçimin sonunda sebep olduğu bu yıkımı kimlerle ve nasıl helalleşerek telafi edebilir? Sizi izleyince herkes aslında kaybetmenizin sadece sizin kuralsız, ilkesiz, ölçüsüz, kifayetsiz adaylığınızın doğal sonucu olduğunu bir kere daha görmüş oldu.

Zaman sözlerinin bedelini ödemeye razı olanlar için çok büyük bir imkan ve güçtür. Söyledim, uyardım, yapmayın dedim dinlemediniz. Bu vebale ortak olmayacağım diyerek son bir dönüş imkanı vermeye gayret ettim başaramadım. Hırsınızı devlete sızmak için kullanan şebekelere, emeklerimizi, şerefli gayretlerimizi, millet mücadelemizi kurban verdiniz. Bütün bu olanlardan sonra hissenize bir zerre utanma ve bir küçük özür bile düşmedi. Size yolunuz açık olsun denmez çünkü siz bizzat yolun engelisiniz.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yavuz Ağıralioğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na Eleştiri