• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Yedi Kaymakam, FETÖ Soruşturması Nedeniyle Görevinden Alındı

featured

Şanlıurfa, Batman ve Erzurum’da 7 kaymakam, İçişleri Bakanlığı tarafından FETÖ soruşturması nedeniyle görevden alındı.

Şanlıurfa’nın Akçakale ile merkez Karaköprü ilçe kaymakamları, Batman’ın Sason ve Beşiri kaymakamları ile Erzurum’un Narman, Uzundere ve Hınıs ilçe kaymakamları FETÖ soruşturması nedeniyle görevden alındı.

Şanlıurfa’da İki Kaymakam

Şanlıurfa Akçakale Kaymakamı Hamza Özer ile merkez Karaköprü İlçe Kaymakamı Ufuk Akıl’ın açığa alındığı öğrenildi. Daha önce Şanlıurfa Vali Yardımcısı olarak görev yapan Ufuk Akıl, 07/08/2019 tarih ve 2019/268 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Karaköprü ilçe kaymakamı olarak atanırken, Karaman’ın Başyayla ilçe kaymakamı olarak görev yapan Hamza Özer ise 2017 yılında Akçakale Kaymakamı olarak atanmıştı.

Batman’da İki Kaymakam

Batman’ın Sason ve Beşiri kaymakamları terör örgütü FETÖ soruşturması nedeniyle görevden alındı. Sason Kaymakamı Abdullah Özadalı ile Beşeri Kaymakamı Sinan Aşçı, haklarında başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında görevden alındı. Özadalı’nın Sason Kaymakamlığı’na 10 Eylül 2018’de, Aşçı’nın ise Beşiri Kaymakamlığı’na 7 Ağustos 2019’da göreve başladıkları bildirildi.

Erzurumda Üç Kaymakam

Erzurum’un Narman, Uzundere ve Hınıs ilçe kaymakamları FETÖ soruşturması kapsamında görevden alındı. Devam eden soruşturma kapsamında görevden alınan kaymakamların sayısının artabileceği tahmin ediliyor.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yedi Kaymakam, FETÖ Soruşturması Nedeniyle Görevinden Alındı