Yine Durmamak için Motorsiklet Polisin Üzerine Sürüldü

Yine Durmamak için Motorsiklet Polisin Üzerine Sürüldü

İstanbul Kadıköy’de trafik denetimi yapan polislerin “dur” ihtarına uymayarak kaçan alkollü motosiklet sürücüsü kovalamaca sonucu yakalandı. Sürücüye 8 bin 402 TL ceza kesilirken, ehliyetine de el konuldu. Sürücünün arkasında engelli bir arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Bostancı sahil yolu üzerinde saat 21.00 sıralarında araçlara yönelik denetim yaptı. Bu sırada “dur” ihtarına uymayan Furkan Ç.isimli motosiklet sürücüsü, polislerin ve yayaların üzerine motosikletini sürerek kaçmaya çalıştı. Bir trafik polisinin motosikletle takip ettiği sürücü, kısa sürede yakalandı.

Yapılan kontrollerde sürücünün 1,19 promil alkollü olduğu belirlendi. Sürücünün kullandığı motosiklet bağlanarak yediemin otoparkına götürülürken, sürücünün arkasında engelli bir arkadaşı olduğu anlaşıldı. Engelli arkadaşının kendisine emanet edildiğini söyleyen sürücü, arkadaşının nerede olduğunu sorarken, görüntü çeken gazetecilere de tepki gösterdi.

Alkollü sürücüye kaldırım üzerinde motorlu araç sürmekten, polisin “dur” ihtarına uymamaktan, kask takmamaktan ve alkollü araç kullanmaktan toplam 8 bin 402 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca sürücünün ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu. Sürücü hakkında adli işlem de başlatıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yine Durmamak için Motorsiklet Polisin Üzerine Sürüldü