YouTube Fenomeni Çocuklarına İşkence Ettiğini İtiraf Etti

YouTube Fenomeni Çocuklarına İşkence Ettiğini İtiraf Etti

Sosyal medya fenomeni Ruby Franke, iki çocuğuna yaptığı korkunç işkence ve tacizleri mahkemede kabul etti.

Franke, 12 yaşındaki oğlunu dışarıda saatlerce çalıştırarak güneş yanığına maruz bıraktı, kaçmaya çalıştığında ellerini ve ayaklarını bağladı, başını suya bastırdı ve oksijenini kesti. 9 yaşındaki kızını da fiziksel görevlere zorlayarak aç ve susuz bıraktı. Franke, çocuklarına bunların “sevgi eylemi” olduğunu ve onların “kötü ve şeytani” olduklarını söyledi.

Post’un ele geçirdiği mahkeme belgelerine göre, Franke, 22 Mayıs’tan 30 Ağustos’a kadar oğlunu dışarıda saatlerce çalıştırarak işkence yaptığını itiraf etti. Çocuğunun yaralarını yalnızca “homeopatik ilaçlarla ve koli bandıyla kapatarak” “tedavi ettiğini” de söyledi. Franke, çocuk istismarıyla suçlanana kadar “8 Passengers” isimli YouTube kanalında ebeveynlik tavsiyeleri veriyordu. Kanalı 2,5 milyon aboneye ulaşmıştı. Franke, kocası Kevin ve altı çocuklarının hayatlarını takipçilerine aktarıyordu.

Franke, pazartesi günü Utah’taki Shackles mahkemesinde suçunu kabul etti. İki çocuğuyla bağlantılı olarak ikinci derece ağırlaştırılmış çocuk istismarına ilişkin dört ağır suçtan dolayı suçunu itiraf etti. Her suçlama bir yıldan 15 yıla kadar hapis cezası gerektiriyor. Franke, 20 Şubat’ta cezanın verilmesi için yeniden mahkemeye çıkacak. Franke’nin YouTube kanalının durumu ise henüz belli değil.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YouTube Fenomeni Çocuklarına İşkence Ettiğini İtiraf Etti