Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ’ın Gaziantep Basın Açıklaması

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ'ın Gaziantep Basın Açıklaması

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Gaziantep ziyareti sırasında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Özdağ, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile yaşadığı bir olayı anlatarak, “Fatma Hanım, iktidara geldiğimizde sizin bize davrandığınız gibi davranacağız” dedi ve ekledi: “Korkmayın, biz sizin gibi antidemokratik, baskıcı, dışlayıcı olmayacağız.”

1930’lar Benzetmesi ve Silahlı Kuvvetlerin Durumu Üzerine Çarpıcı Yorumlar

Dünyadaki siyasi gelişmelere dikkat çeken Özdağ, “İçinden geçtiğimiz yılları tarihte bir dönemle kıyaslamamız gerekiyorsa 1930’ların ikinci yarısının başlangıcına benzer günlerden geçiyoruz,” diyerek mevcut durumun ciddiyetini vurguladı. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin durumuna eleştirel bir yaklaşım sergileyen Özdağ, “Silahlı kuvvetlerde emir – komuta birliği yoktur,” diyerek, 15 Temmuz sonrası yapılan değişiklikleri eleştirdi. Askeri sağlık sistemi ve yargının durumuna da değinen Özdağ, “Askeri sağlık sisteminin hızla kurulması gerekiyor,” ve “Askeri yargının disiplinin sağlanması için tekrar kurulması gerekiyor,” ifadelerini kullandı.

Sığınmacı ve Uyuşturucu Sorunlarına Dikkat Çekildi

Türkiye’nin iç ve dış tehditlere karşı duruşunu eleştiren Özdağ, “Düşman bize dört ana cepheden saldırmaya başladı bile,” diyerek mevcut güvenlik politikalarını sorguladı. Sığınmacı politikalarına da değinen Özdağ, “Her gün sınırlarımızdan bin ile bin 250 kişi arasında insan gücünün geçiyor ve Türkiye’ye yerleştiriliyor,” diyerek bu durumun Gaziantep üzerindeki etkisine işaret etti. Uyuşturucu ile mücadele konusunda da konuşan Özdağ, “Uyuşturucu bu kentin en büyük belalarından bir tanesidir,” diyerek bu sorunun ciddiyetine vurgu yaptı. Gaziantep’in sığınmacı politikasına yönelik eleştirilerini sürdüren Özdağ, “Gaziantep’in sığınmacılar için bir çekim merkezi olmaktan çıkarılmasını istiyorsanız, yapabileceğiniz tek şey Mart 2024 seçimlerinde oyunuzu Zafer Partisi’ne vermektir,” ifadelerini kullandı.

Son olarak, Zafer Partisi’nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayını açıklayan Özdağ, “Bütün bunlar için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına Mehmet Pamuk’u aday gösteriyoruz,” diyerek, ilçe adaylarının da büyük bir toplantıyla belirleneceğini duyurdu.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ’ın Gaziantep Basın Açıklaması