Zafer Partisi’nin İstanbul Adayı Azmi Karamahmutoğlu

featured

Zafer Partisi, Mart 2023’te yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adayını açıkladı. Partinin kurucusu ve Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, adayın eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu olduğunu duyurdu.

Karamahmutoğlu, 1966 yılında Trabzon Of’ta doğdu. 1996 yılında MHP’nin efsanevi lideri Alparslan Türkeş tarafından Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı’na getirildi. Türkeş’in vefatından sonra da bu görevi sürdürdü.

Zafer Partisi’nin İstanbul Adayı Azmi Karamahmutoğlu

Özdağ, Karamahmutoğlu ile yaptığı görüşmede, İstanbul’un birçok sorunu olduğunu ve bunları çözecek bir vizyona ihtiyaç duyulduğunu belirtti. Özdağ, şöyle yazdı: ‘Sevgili Azmi Karamahmutoğlu başkan ile Türkiye ve İstanbul’un sorunlarını konuştuk. İstanbul bir çok Avrupa ülkesinden büyük nüfusu ile bir ülke boyutlarında. Başta deprem, sığınmacılar, uyuşturucu ve trafik olmak üzere bu ağır sorunları aşacak bir liderliğe ve kadroya ihtiyaç olduğu konusunda mutabıkız. Azmi başkan hayalindeki İstanbul’dan bahsederken “Sabah 02.30’da İstiklal caddesinde bir genç kız kendisini güven içinde hissederek yürüyorsa İstanbul doğru yönetiliyor demektir” dedi. Evet, kadınlar ve çocuklar için korkmadığımız bir Istanbul’a ihtiyacımız var.’

Karamahmutoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti’nin adayı Murat Kurum ve CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu ile yarışacak.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zafer Partisi’nin İstanbul Adayı Azmi Karamahmutoğlu