Zonguldak’ta 3 Gündür Kayıp Olan Kız Bulundu

Zonguldak'ta 3 Gündür Kayıp Olan Kız Bulundu

Zonguldak’ta yaşayan 16 yaşındaki Gizemnur A., ailesine dondurma almaya gittiğini söyleyerek evden çıktı. Ancak genç kız eve dönmedi ve ailesi onu aramaya başladı. Polis ekipleri de kayıp başvurusu üzerine genç kızın izini sürdü. Gizemnur A., 3 gün sonra kız kardeşine attığı bir mesajla bulundu.

Olay, Dilaver Mahallesi’nde meydana geldi. Gizemnur A., 3 gün önce ailesine “Bakkala gidiyorum dondurma alacağım” diyerek evden ayrıldı. Bir süre sonra geri dönmemesi üzerine ailesi endişelendi ve onu aramaya koyuldu. Ancak genç kızın telefonuna ulaşamadılar ve polise haber verdiler.

Polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadeleri ve güvenlik kameralarının görüntüleri doğrultusunda genç kızın peşine düştü. Genç kızın nerede olduğunu tespit etmeye çalışan ekipler, her yerde arama yaptı.

Genç kızın ailesi ise umutla beklemeye devam etti. Gizemnur A., kaybolduktan 3 gün sonra kız kardeşine bir mesaj gönderdi. Mesajda, bulunduğu evin adresini veren genç kız, yardım istedi.

Aile hemen polise başvurdu ve ekiplerle birlikte Terakki Mahallesi’ndeki belirtilen eve gitti. Eve giren polis ve aile, genç kızı evde yalnız halde buldu.

Gizemnur A., polis tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Genç kızın neden kaybolduğu ve kimlerle birlikte olduğu soruşturuluyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zonguldak’ta 3 Gündür Kayıp Olan Kız Bulundu