AKP Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu’nun Rolex Saati Gündem Oldu

AKP Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu'nun Rolex Saati Gündem Oldu

AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, lüks bir Rolex saatle çekilmiş fotoğrafını “Biz bu milletin ta kendisiyiz” notuyla paylaştıktan sonra gelen tepkiler üzerine paylaşımını kaldırdı. Bu olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın ‘ıstakoz’ paylaşımı da gündemdeki yerini korudu.

AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) ağırladığı hemşehrileriyle selfie çekerken kolundaki lüks Rolex saatinin görüntülenmesiyle sosyal medyada tartışmaların odağı oldu. “Biz bu milletin ta kendisiyiz” notuyla paylaşılan fotoğraf, kısa sürede dikkat çekti ve tepkileri beraberinde getirdi. Yenişehirlioğlu, gelen yoğun tepkiler üzerine paylaşımını silmek zorunda kaldı.

Rolex saatin iki modeli olan “Submariner Date” ve “GMT-Master” arasında değişen fiyatlar, 16 bin 200 ile 16 bin 800 Avro (yaklaşık 562 bin lira) aralığında.

Sosyal medya kullanıcıları, Yenişehirlioğlu’nun lüks saatini ve İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın ‘ıstakoz’ paylaşımını eleştiren yorumlar yaparak, yaşanan ekonomik zorluklara ve sosyal adaletsizliklere dikkat çektiler.

thumbnail
İlgili haber
AKP’li Şebnem Bursalı’nın Istakoz Paylaşımı Tartışma Yarattı

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKP Grup Başkanvekili Yenişehirlioğlu’nun Rolex Saati Gündem Oldu