Arif v 216 filmi nerede çekildi? Arif v 216 filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Arif v 216 filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Array türünde olan Arif v 216 nerede çekildi, Arif v 216 filmi oyuncuları kimler, Arif v 216 nerede çekilmiştir, Arif v 216 filmi konusu ne? İşte Arif v 216 hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Arif v 216 filmi oyuncuları

Kıvanç Baruönü yönetmenliğinde çekilen Arif v 216 filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Cem Yılmaz, Ozan Güven, Farah Zeynep Abdullah, Zafer Algöz…

Arif v 216 konusu

Arif v 216 konusu Robot olan 216, insan olmanın hayalini kurmaktadır. Uzaydan dünyaya çok sevdiği arkadaşı Arif’in yanına gelir ve insan gibi yaşamaya başlar. Sıradan insanlar gibi bir yaşam sürmeye çalışsa da farklılığı kimsenin dikkatinden kaçmaz. Yeni yaşantısını alışmaya çalıştığı sırada aşk da kapısını çalmıştır. Robot olduğunu herkesten saklamaya çalışan 216 bunu başaramaz. 216’dan ilham alan bir iş adamı, onu herkese tanıtıp kopyalarını yapmak ister. Sunduğu cazip tekliflerle 216’yı kandırmayı başaran iş adamı, onun sayesinde geleceği değiştirecektir. Arif bu korkunç planı öğrenir ve hem dünyayı hem de 216’yı kurtarmak için bir mücadeleye girişir.

Arif v 216 filmi nerede çekildi?
Arif v 216 filmi için sözlükte neler dediler?
Arif v 216 hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
sırf içinde erşan kuneri’nin yer alacak olmasından ötürü bile keyiflendiren proje. yemişim arif’ini, bize 216, bob marley, hatta “bir cisim yaklaşıyor” bile yeter.

ayrıca cem yılmaz’ı uzun süreden beri ilk kez tebrik ederim; burnu havadalık yapmayıp “ben kendi kafama göre film çekicem!” demeyerek biraz izleyicinin nabzını tutmaya başladı. ali baba ve 7 cüceler rezaletinden sonra izleyicinin isteklerine kulak vermesi de gerekiyordu neticede.

sırada 2017’ye yetiştirebileceği standartcy var. hadi cem yılmaz, görelim seni…

cem yılmaz’ın gitgide şahan gökbakarlaşıp aynı karakteri ısıtıp ısıtıp önümüze koyduğunu ortaya koyacak film. kaba saba, maganda ama özünde iyi recep ivedikle bilmem kaçıncı kez işlenen kurnaz, çakal ama temiz gibi yurdum insanı arif aynılar. şahan direkt 1-2-3-4 diye seri yapıyor cem’se filmin, karakterin ismini değiştirse de aynı karakteri canlandırıyor.

Arif v 216 filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Arif v 216 filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Arif v 216 filmi nerede çekildi? Arif v 216 filminin oyuncuları ve konusu.