Bizim Köyün Şarkısı nerede çekildi? Bizim Köyün Şarkısı filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Bizim Köyün Şarkısı nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Array türünde olan Bizim Köyün Şarkısı nerede çekildi, Bizim Köyün Şarkısı filmi oyuncuları kimler, Bizim Köyün Şarkısı nerede çekilmiştir, Bizim Köyün Şarkısı filmi konusu ne? İşte Bizim Köyün Şarkısı hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Bizim Köyün Şarkısı filmi oyuncuları

Tuğçe Soysop yönetmenliğinde çekilen Bizim Köyün Şarkısı filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Tansel Öngel, Güneş Sayın, Berat Efe Parlar, Dora Dalgıç…

Bizim Köyün Şarkısı konusu

Bizim Köyün Şarkısı konusu İstanbul’da yaşayan Çınar’ın en büyük hayali müzik yarışmasına katılmaktadır. O, yarışma gününün gelmesini sabırsızlıkla beklerken babası bu sırada köye geri dönmeyi planlar. Babasının kararı karşısında yıkılan Çınar ne kadar karşı çıksa da babasını ikna edemez ve ailece köye döneler. Zeki kız kardeşi Zeynep ile yeni yaşamlarına alışmaya çalışan Çınar yeni arkadaşlar edinmiştir. Gerçek dostluğun ne demek olduğunu arkadaşları sayesinde anlayan Çınar hayallerine kavuşabilecek midir?

Bizim Köyün Şarkısı filmi nerede çekildi?
Bizim Köyün Şarkısı filmi için sözlükte neler dediler?
Bizim Köyün Şarkısı hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
dün akşam çocuğumla beraber gittiğim ve son yıllarda izlediğimiz en iyi film. güldüy güldüy hayranı kızım inanılmaz eğlendi filmde. ama ben daha fazla eğlendim desem abartmış olmam. filmin sonuna doğru iki üç yerde gözlerim dolmuştu bir baktım finalde kızımla beraber ağlıyoruz. beş yaşındaki kızıma arkadaşlığı, aile olmayı bundan güzel anlatamazdım. emeği geçen herkesin eline sağlık. herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

ilk gün gidip izlediğim sıcacık film. (bkz: berat efe parlar) ve (bkz: esat polat güler) harika oynamış, diğer çocuklarda öyle tabii, yolları açık olsun.

Bizim Köyün Şarkısı nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Bizim Köyün Şarkısı filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bizim Köyün Şarkısı nerede çekildi? Bizim Köyün Şarkısı filminin oyuncuları ve konusu.