Çok Uzak Fazla Yakın filmi nerede çekildi? Çok Uzak Fazla Yakın filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Çok Uzak Fazla Yakın filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Array türünde olan Çok Uzak Fazla Yakın nerede çekildi, Çok Uzak Fazla Yakın filmi oyuncuları kimler, Çok Uzak Fazla Yakın nerede çekilmiştir, Çok Uzak Fazla Yakın filmi konusu ne? İşte Çok Uzak Fazla Yakın hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Çok Uzak Fazla Yakın filmi oyuncuları

Türkan Derya yönetmenliğinde çekilen Çok Uzak Fazla Yakın filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Burcu Biricik, Özgün Çoban, Kaan Yılmaz, Gamze Karaduman…

Çok Uzak Fazla Yakın konusu

Çok Uzak Fazla Yakın konusu Bugüne kadar İkinci Bahar, Kara Melek, Yeditepe İstanbul, Hırsız Polis ve Gönül İşleri gibi birçok diziye imzasını atan yönetmen Türkan Derya’nın ilk uzun metrajlı yapımı büyük bir aşk hikayesini anlatıyor. Filmin başrollerinde de yıldızı parlayan genç oyuncular Burcu Biricik ve Özgün Çoban yer alıyor. Çok Uzak Fazla Yakın filmi İki üniversiteli gencin tanışmalarının ardından yaşadıkları büyük aşkları ve iniş çıkışları seyirciyi derin duygulara sürükleyecek.

Çok Uzak Fazla Yakın filmi nerede çekildi?
Çok Uzak Fazla Yakın filmi için sözlükte neler dediler?
Çok Uzak Fazla Yakın hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
vakit ve nakit kaybı bir türk filmi. bu tür filmlere gitmemek lazım ki, yapımcısı / yönetmeni (aynı kişi) bir daha cesaret edemesinler. bu film için harcanan emeğe ve paraya da yazık. ortada ne bir senaryo var ilgi çekecek, ne de süreklilik sağlayacak bir kurgu. ne bileyim müzikler etkileyici olabilirdi, görüntüler nefes kesebilirdi, onlar da yok. hadi sanatsal bir yapım beklentisine girerdik, sanat falan da yok, bildiğin üçüncü sınıf show tv dizisi. hadi o kadar izledik, abartılı oyunculuklara da katlandık, bari filmin sonunda bir süpriz, bir şaşırtma olsun. o da yok. bizim mahalledeki düğün videosu çeken abi bile çok daha iyi iş çıkarabilir, o kadar kötü bir film.

yamulmuyorsam haftaya gösterime girecek olan ve başrollerini burcu biricik ile özgün çoban’ın paylaşacağı film.

edit: theworldismine’a hata düzeltmesi için teşekkürler

Çok Uzak Fazla Yakın filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Çok Uzak Fazla Yakın filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Çok Uzak Fazla Yakın filmi nerede çekildi? Çok Uzak Fazla Yakın filminin oyuncuları ve konusu.