Duygu Delen’in erkek arkadaşı beraat etti

featured

Duygu Delen’in erkek arkadaşı beraat etti. Gaziantep’te 17 yaşındaki Duygu Delen‘in ölümüyle ilgili yargılanan Mehmet Kaplan’a 10 yıl hapis cezası verildi, sanık hükümle birlikte tahliye edildi.

10. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına, sanık Mehmet K. tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi ile bağlandı.

Duruşmaya Duygu Delen’in annesi Şenel, babası Bülent Delen, kardeşleri ve taraf avukatlarının yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, KADEM ve Ankara Barosu temsilcileri katıldı.

Sanık Mehmet K, söyleyecek söz bulmakta zorlandığını, kız arkadaşını kaybettiği için üzgün olduğunu savunarak “Adli Tıp Üst Kurulu raporunun altına 30 doktor imza attı. 18 ay sonra kamera kayıtlarına ve Adli Tıp raporlarına neden itiraz ediliyor. 18 ayın 13 ayını tek kişilik hücrede geçirdim. Ben sevdiğim kızı kaybettim. Bir canım var ama bin tane canım olsa Duygu’nun bir saniye yaşaması için yine veririm. Verdiğim ifadelerin arkasındayım”diye konuştu.

Baba Bülent Delen, adalete güvendiğini, kızının yaşaması halinde geçen hafta 19 yaşına gireceğini ifade ederek, “Kızım toprak altında katil halen karşımızda nefes alıyor.” dedi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Duygu Delen’in erkek arkadaşı beraat etti