GTA 6 Heyecanı Başlıyor

GTA 6 Heyecanı Başlıyor

Rockstar Games, video oyun dünyasının en çok beklenen oyunlarından biri olan Grand Theft Auto 6’nın (GTA 6) ilk fragmanının yayınlanacağı tarihi duyurdu. Şirket, oyunun ilk fragmanının 5 Aralık tarihinde Türkiye saati ile 17:00’de yayınlanacağını açıkladı. Bu duyuru, oyunun hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı.

Başlangıçta, GTA 6’nın ilk fragmanının 7-8 Aralık gecesi The Game Awards 2023 etkinliğinde gösterilmesi bekleniyordu. Ancak Rockstar’ın yaptığı son açıklama ile bu beklentiler boşa çıktı. Şirket, fragmanın yayınlanacağı tarihi ve saati belirten bir poster yayınladı, ancak fragmanın içeriği hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

GTA 6’nın fragmanında hangi özelliklerin ve görüntülerin yer alacağı merak konusu. Fragmanda, oyunun bazı oynanış görüntülerini ve belki de çıkış yılını öğrenme şansımız olacak. Ancak oyunun bu yıl piyasaya sürülmesi düşük bir ihtimal olarak görülüyor.

Rockstar Games’in yayınladığı duyuru posterinde palmiye ağaçları bulunuyor, bu da oyunun olaylarının Vice City’de geçeceği yönündeki iddiaları destekliyor. Posterde “ilk fragman” ifadesinin kullanılması, Rockstar’ın çıkıştan önce birden fazla fragman yayınlayacağını işaret ediyor. Oyunun hayranları, bu fragmanların ne zaman ve nasıl yayınlanacağını merakla bekliyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTA 6 Heyecanı Başlıyor