Lilo ve Stitch’in Yeni Çizgi Roman Serüveni: Uzaydan Gelen Kötülüğe Karşı Büyük Mücadele

Lilo ve Stitch'in Yeni Çizgi Roman Serüveni: Uzaydan Gelen Kötülüğe Karşı Büyük Mücadele

“Lilo ve Stitch” serisinin hayranları için heyecan verici bir haber var: Dynamite Comics tarafından hazırlanan serinin yeni çizgi romanı raflara çıkmaya hazırlanıyor. Bu yeni macera, okurları Lilo ve Stitch’in yanı sıra, Cluster Sovereign adında yeni ve korkutucu bir kötü karakterle tanıştırıyor.

Yeni Macerada Kötü Karakter

Disney ile işbirliği içinde geliştirilen bu seri, ilk filmde yaşanan olayların ardından gelişen hikâyeyi takip ediyor. Yeni çizgi roman, Stitch ve onun yeni ailesiyle yaşadığı beklenmedik maceraları ele alacak. Bu heyecan verici macera, “Planet Hulk: Worldbreaker” ile tanınan yazar Greg Pak’ın kaleminden çıkıyor, “Into the Unknown” ile tanınan Giulia Giacomino ise çizimleri üstleniyor.

Deney 626’nın (Stitch) Yeni Maceraları

Yeni Lilo ve Stitch çizgi romanında, uzayın derinliklerinden gelen yeni kötü karakterler, Deney 626 (Stitch) ve onun yeni ailesinin huzurlu hayatını altüst ediyor. Ana kötü karakter Cluster Sovereign, Stitch’in DNA’sını çalarak, onun genlerinden oluşan bir ordu kurmayı planlıyor. Bu plan, AIPT Comics’te yayınlanan serinin resmi özetinde de belirtilmiş. Sovereign, Jumba’nın laboratuvarına iki robot köpekbalığı göndererek, Stitch’in genetik kodunu ele geçirmeyi hedefliyor.

Dünya Çapında Bir Macera ve Yeni Sayıların Heyecanı

Serinin ilk sayısının ardından, hikâye dünya çapına yayılacak ve ikinci sayı New York şehrinde geçecek. Hindistan’dan ayrılan Stitch, ailesiyle en iyi sonuçları aldığını fark ederek maceralarına devam edecek.

22 yıllık bu seriye yeni bir bakış açısı getiren macera, Dynamite Comics tarafından hazırlanıyor. Bu yayınevi daha önce Scar, Hades, Maleficent ve Cruella De Vil gibi Disney karakterleri için özel çizgi roman serileri hazırlamıştı.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Lilo ve Stitch’in Yeni Çizgi Roman Serüveni: Uzaydan Gelen Kötülüğe Karşı Büyük Mücadele