Gta 6’nın İlk Fragmanı Nihayet Yayınlandı

featured

Uzun yıllardır beklenen an nihayet geldi: Rockstar Games, dünyaca ünlü Grand Theft Auto serisinin altıncı oyununu duyurdu. Grand Theft Auto VI, fragmanıyla oyun dünyasında büyük bir heyecan yarattı. Bu yeni yapım, serinin hayranlarının beklentilerini daha da artırıyor.

Rockstar Games’in geçtiğimiz haftalarda yaptığı bu duyuru, oyun dünyasında uzun zamandır devam eden meraklı bekleyişi sona erdirdi. Fragmanın sızdırılması ve ardından Rockstar Games tarafından erkene alınan resmi yayın, oyunun detaylarını gözler önüne seriyor.

GTA VI, görsel açıdan devrim niteliğinde bir adım atıyor. Rockstar’ın geliştirdiği RAGE oyun motoru, yeni nesil konsolların grafik kapasitesini zorlayacak. Fragman, geçmişte ortaya çıkan bazı sızıntıları da doğruluyor ve GTA serisinin tarihinde bir ilk olacak şekilde bir kadın karakteri, Lucia’yı tanıtıyor. Ayrıca, Jason olarak tahmin edilen bir erkek karakter de oyuna eşlik edecek.

Gta 6'nın İlk Fragmanı Nihayet Yayınlandı

Yapımın çıkış tarihi olarak 2025 belirlendi. Ancak fragman, oyunun hangi platformlarda yer alacağı konusunda net bilgi vermiyor. Ancak Take-Two’nun raporuna göre, GTA 6’nın çıkışında sadece Xbox Series S | X ve Playstation 5 platformlarına özel olacağı belirtiliyor. PC sürümü hakkında ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gta 6’nın İlk Fragmanı Nihayet Yayınlandı