Haziran Ayına Fenerbahçe Damgası

featured

Spor dünyasında geçtiğimiz ayın en çok konuşulan isimleri belirlendi. Buna göre medyada en çok konuşan futbol kulübü Fenerbahçe, en çok konuşulan futbolcu ise sarı-lacivertlilerin yeniden transfer ettiği Emre Belözoğlu oldu. Fenerbahçe’nin bir numarası Ali Koç da geçtiğimiz ayın en çok konuşulan kulüp yöneticisi olarak 51 bin 848 haberde yer buldu.


Medya Takip Merkezi (MTM), Türkiye Spor Yazarları Derneği için hazırladığı raporda haziran ayının en çok konuşulan takımları, sporcuları, kulüp yöneticileri ve teknik direktörleri belirlendi. Rapora göre haziran ayında futbol kulüpleri içinde en çok Fenerbahçe konuşulurken, sarı-lacivertlilerin transfer ettiği Emre Belözoğlu en çok konuşulan futbolcu oldu.

Galatasaray’ın Süper Lig yarışını kazanarak kapattığı sezonun ardından, futbol camiasında transfer haberlerinin heyecanı başladı. Ay boyunca transfer haberlerinin ardı arkası kesilmedi. Tüm takımlar yıldız futbolcuları transfer edebilmek için canla başla uğraşırken, yaptığı transferlerle en çok gündemde olan takım ise Fenerbahçe oldu.

Emre Belözoğlu, Max Kruse, Murat Sağlam ve Allahyar gibi isimlerle anlaşan sarı-lacivertliler 51 bin 848 haberle medyanın en çok konuşulan futbol takımı oldu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Haziran Ayına Fenerbahçe Damgası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.