HDP’den Uzak Durun

featured

Ekrem İmamoğlu, rakibi Binali Yıldırım’dan 806.767 fazla oy alarak 23 Haziran’da İBB Başkanlığına seçildi.

Bu köşede yazdığım Seçimin Galibi başlıklı yazımda seçimin asıl kazanını diye bir tabir kullanmıştım. Bugün, sayın İmamoğlu’nun HDP ziyareti sonrasında tespitlerimin doğruluğunu üzülerek gördüm. Bu üzüntüye, kızgınlıkta karışınca bu yazıyı kaleme aldım.

Sayın İmamoğlu, PKK’nın siyasi kanadı olan HDP’ye olan ziyaretiniz; partinizdeki kürtçüleri sevindirmiş olabilir. HDP destekçilerini sevindirmiş olabilir. Ancak size oy verenlerin yarısından fazlası bu durumdan hiç memnun değil! Öncelikle bunu bilmenizi isterim.

Sayın başkan, Demirtaş’ın neden cevaevinde olduğunu, bunu öğrenmek istediğini söylemiş. Siz avukat ya da hukukçu değilsiniz efendim. Bırakın bu konuşmaları onlar yapsın!

Sizi rakibinizden öne geçiren en büyük durum, rakibinizin geçmişteki açılım macerası ve onun devamı niteliğinde olabilecek açıklamalarıydı. Ancak görüyoruz ki, siz de rakibiniz gibi geçmişten ders çıkarmıyorsunuz. Bugün ki yaptığınız talihsiz açıklamayı ben hata veya yanlış yönlendirme olarak düşünüyorum. En azından öyle düşünmek istiyorum.

Umarım bu hatayı tekrarlamazsınız. Aksi halde rakibinizin aldığı mağlubiyeti, belki daha şiddetli bir şekilde bu millet size tattıracaktır. Emin olun.

HDP ve kanlı siyasetinden uzak durun.

Başarılar.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HDP’den Uzak Durun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.